Kategorier
Arrangemang Resultat

Svenskt Rekord Slägga M75!

Kenneth Jansson (-49), tävlande för IFK Helsingborg, satte i dag svenskt rekord i slägga klass M75 med 43.71m under vår klassiska kasttävling Palmkastet på Östervångsstadion i Trelleborg. Se videon nedan. Vi gratulerar Kenneth till rekordet! Se https://www.easyrecord.se/result?oSelgg för alla resultat .

Tack till Johan IFK Halmstad som filmade och vänligen tillhandahöll videon.

Kategorier
Arrangemang Resultat

Palmkastet med fint väder.

Som vanligt (!) hade vi fantastiskt väder på Palmkastet i år. Tack alla som var med och tack alla funktionärer. Resultaten hittar vi på https://www.easyrecord.se/result?oSelgg .
Kenneth Jansson IFK Helsingborg passade dessutom på att sätta svenskt rekord i Slägga M75. Se även Svenskt Rekord Slägga M75!

Duktiga tjejer på ett soligt Östervångsstadion

Julia Hansson vann F15 kula med 10.18
Alice Hultberg vann F19 kula med 11.08
Isabella Lopez blev 3.a F19 kula med 6.45

Kategorier
Arrangemang Träning

Friidrottsskola 2024 – anmälan öppen

Nu har vi öppnat anmälan till vår populära Friidrottsskola. Läs mer och anmäl

Kategorier
Arrangemang

Palmkastet uppdaterat tidsprogram

Vi kör kula och diskus parallellt se Palmkastet

Kategorier
Arrangemang Medlemsinfo

Funktionärer till Kalvinknatet

Hej, Jag vill bara informera om att vi den 4 maj arrangerar Kalvinknatet i Trelleborg igen. Som vanligt behövs det gott om funktionärer den dagen. Vill du läsa lite mer om Kalvinknatet kan du göra det här: https://kalvinknatet.se/trelleborg/.

Det är till stor del genom de stora arrangemang vi har i form av Kalvinknatet, Trelleborgsloppet och Trelleborgsspelen som vi får in pengar till vår verksamhet. Det gör att vi kan hålla låga avgifter och det möjliggör också att vi kan skicka iväg barn och ungdomar till tävlingar och träningsläger.

Därför hoppas jag nu att så många som möjligt kan hjälpa till den 4 maj! Du kan anmäla dig genom att gå in och svara på frågorna i detta formulär https://forms.gle/aiCv8T3Cu3SpQoAW7

Hör av dig om du undrar över något eller har problem med att svara i formuläret!

MVH
Mats Sjölin, ordförande
IFK Trelleborg Friidrottsklubb
0705 20 85 57

Kategorier
Träning

Ny träningstid för knattegruppen

Vi har med kort varsel fått ny träningstid för knattegruppen. Vi har fått tisdagar 18.00-19.30 på Östervångsstadium, bakom Söderslättshallen. Vi ber om ursäkt att detta förmedlas med kort varsel och hoppas att det når alla innan träningen imorgon tisdag 16.e.

Kategorier
Arrangemang

Kalvinknatet anmälan öppen

Årets första Kalvinknat arrangeras 4 maj i Trelleborg. Gå direkt till Kalvinknatet.se