Kategorier
Arrangemang Träning

Platser kvar V25

Vi har platser kvar i Friidrottsskolan V25

Kategorier
Arrangemang Träning

Friidrottsskola 2024 – anmälan öppen

Nu har vi öppnat anmälan till vår populära Friidrottsskola. Läs mer och anmäl

Kategorier
Träning

Ny träningstid för knattegruppen

Vi har med kort varsel fått ny träningstid för knattegruppen. Vi har fått tisdagar 18.00-19.30 på Östervångsstadium, bakom Söderslättshallen. Vi ber om ursäkt att detta förmedlas med kort varsel och hoppas att det når alla innan träningen imorgon tisdag 16.e.

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Inställd träning 17 januari

VIKTIGT!

Vi har tagit beslut att ställa in träningarna idag, 17 januari, på grund av vädret.

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Ungdomsgruppen Avslutning 18.e dec

Vi kommer ha avslutning måndagen den 18 december, just nu lutar det åt att vi startar upp veckan efter skolan startat men jag återkommer med mer info under juluppehållet. // Anna

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Kö knattegruppen

Det är fortsatt kö till knattegruppen, vi har precis släppt på ett gäng. Vi hoppas kunna släppa på fler så snart det går. Vi är fortsatt i behov av föräldrar som hjälper till som ledare i gruppen vilket gör att vi inte kan släppa på fler än vad vi gör just nu.

Om du kan tänka sig att hjälpa till om ditt barn väljer att fortsätta så finns det möjlighet att gå före i kön och komma igång snabbare. Bara hör av dig i så fall.

Hör jag av mig så fort jag har några uppdateringar.


Anna Andersson

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Trevligt höstlov

Hoppas alla får ett trevligt höstlov, denna vecka 44 är det ingen träning alls för någon av grupperna. Nästa vecka är allt som vanligt igen.

Senaste veckorna har vi haft strul med att mejl jag skickar inte levereras så jag vill uppmana alla att ha för vana att titta på https://trelleborgfriidrott.se/ då vi kommer se till att hemsidan uppdateras mer löpande med viktig information som jag skickar ut för att vara säkra på att alla får informationen på något sätt.

Generellt behövs fortfarande föräldraförstärkning i knatte och ungdomsgruppen, har du intresse av att hjälpa till som ledare så prata med ledarna på en träning.

//Anna Andersson

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Viktigt om träning och mailproblem

Ingen träning V44. Vi har problem med Anna Anderssons e-postkonto så att en stor del av mailen som Anna skickar går inte ut som de ska. Vi försöker hålla er uppdatera här via hemsidan istället. (Email som skickas till Annas epost-adress kommer fram).

Kategorier
Träning

Inomhusträning Knatte

Det har blivit ganska så mycket kyligare så vi tar och flyttar in redan nu vecka 43. Träningen kommer fortsätta att vara på tisdagar men vi har behövt flytta tiden lite. Vi har fått tiden 17.30-19.00 i Pilehallen. Lättast är att svänga in vid Citygross och parkera vid Engelska skolan och sedan gå till ingången bredvid fritidsgården. De kommer och öppnar med jämna mellanrum så vänta bara utanför så kommer någon och öppnar.
Anna Andersson
IFK Trelleborg Friidrottsklub

Kategorier
Träning

Inomhusträning Ungdomsgruppen

Hej

Det har blivit ganska så mycket kyligare så vi tar och flyttar in redan nu vecka 43. Träningen kommer fortsätta att vara på måndagar och onsdagar 17.30-19.00 i Pilehallen. Lättast är att svänga in vid Citygross och parkera vid Engelska skolan och sedan gå till ingången bredvid fritidsgården. Vi kommer och öppnar med jämna mellanrum (ibland är ni föräldrar fantastiska och erbjuder er att hålla koll och öppna och det uppskattar vi) så vänta bara utanför så kommer någon och öppnar.

Vecka 44 är det höstlov och vi tar en veckas uppehåll och flyttar material istället. 

​Anna Andersson
IFK Trelleborg Friidrottsklubb