Kategorier
Arrangemang Medlemsinfo

Funktionärer till Kalvinknatet

Hej, Jag vill bara informera om att vi den 4 maj arrangerar Kalvinknatet i Trelleborg igen. Som vanligt behövs det gott om funktionärer den dagen. Vill du läsa lite mer om Kalvinknatet kan du göra det här: https://kalvinknatet.se/trelleborg/.

Det är till stor del genom de stora arrangemang vi har i form av Kalvinknatet, Trelleborgsloppet och Trelleborgsspelen som vi får in pengar till vår verksamhet. Det gör att vi kan hålla låga avgifter och det möjliggör också att vi kan skicka iväg barn och ungdomar till tävlingar och träningsläger.

Därför hoppas jag nu att så många som möjligt kan hjälpa till den 4 maj! Du kan anmäla dig genom att gå in och svara på frågorna i detta formulär https://forms.gle/aiCv8T3Cu3SpQoAW7

Hör av dig om du undrar över något eller har problem med att svara i formuläret!

MVH
Mats Sjölin, ordförande
IFK Trelleborg Friidrottsklubb
0705 20 85 57

Kategorier
Medlemsinfo

Årsmöte Priser och Middag

Idag 10 mars höll vi årsmöte i föreningen.

Protokoll från detta publiceras efter justering.

Bengtssons herrmodes Pris tilldelades Malvin Pai för hans prestationer och resultat under gångna året. Måns Karlsson och Emma Lundsgaard tilldelades Flitpriser för flitigt tränande och tävlande.

Marie Karlsson förärades Hederspris för   tack för sitt långa engagemang i klubben.

Efteråt bjöd klubben på middag på Södans sportbar.

Årsmöte i Atleten
Ordförande Mats Sjölin  överlämnar Bengtssons herrmodes Pris till Melvin Pai för dennes resultat under 2023.
Måns Karlsson fick Citykort för sin tränings- och tävlingsflit.
Marie Karlsson förärades Hederspris för mångårigt engagemang och insatser för klubben
Efteråt åt vi gemensam middag på Södans Sportsbar
Närmast bild Andrée Gentile, bredvid Marie längre bort Holmberg
Majvi, Martin, Kacke
Louise, Christer, Olof
Isabella, Måns, Valdemar
Kategorier
Medlemsinfo

Årsmöte 10 mars – med dokument

Bifogar kallelse till årsmöte i IFK Trelleborg Friidrottsklubb. Mötet äger rum den 10 mars kl 16.30 i möteslokalen ”Atleten”, d v s i tillbyggnaden till Ishallen, med ingång från Östervångsstadion.

Årsmöteshandlingarna kommer att skickas ut senast en vecka innan mötet.

Enligt tradition bjuder vi dem som önskar på mat efteråt i Södans sportbar. Yngre medlemmar kan såklart ta med sig förälder. Du behöver inte anmäla dig i förväg för att delta på mötet men det underlättar planeringen om du som vill delta på middagen anmäler dig i förväg. 

Det gör du genom att använda det här formuläret: Anmälan till middag (google forms)

Kategorier
Medlemsinfo

Medlemsavgift 2024

Nu är det dags att betala in medlemsavgift för 2024. Läs under Medlemsavgift

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Inställd träning 17 januari

VIKTIGT!

Vi har tagit beslut att ställa in träningarna idag, 17 januari, på grund av vädret.

Kategorier
Medlemsinfo

Registerstädning

Alla som har registrerat sin emailadress hos oss kommer att få ett mail från kjell.hansson@trelleborgfriidrott.com närmaste dagarna. Svara på detta om ni önskar strykas som medlem så att vi kan städa ur medlemsregistret på medlemmar som ”hänger kvar”

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Ungdomsgruppen Avslutning 18.e dec

Vi kommer ha avslutning måndagen den 18 december, just nu lutar det åt att vi startar upp veckan efter skolan startat men jag återkommer med mer info under juluppehållet. // Anna

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Kö knattegruppen

Det är fortsatt kö till knattegruppen, vi har precis släppt på ett gäng. Vi hoppas kunna släppa på fler så snart det går. Vi är fortsatt i behov av föräldrar som hjälper till som ledare i gruppen vilket gör att vi inte kan släppa på fler än vad vi gör just nu.

Om du kan tänka sig att hjälpa till om ditt barn väljer att fortsätta så finns det möjlighet att gå före i kön och komma igång snabbare. Bara hör av dig i så fall.

Hör jag av mig så fort jag har några uppdateringar.


Anna Andersson

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Trevligt höstlov

Hoppas alla får ett trevligt höstlov, denna vecka 44 är det ingen träning alls för någon av grupperna. Nästa vecka är allt som vanligt igen.

Senaste veckorna har vi haft strul med att mejl jag skickar inte levereras så jag vill uppmana alla att ha för vana att titta på https://trelleborgfriidrott.se/ då vi kommer se till att hemsidan uppdateras mer löpande med viktig information som jag skickar ut för att vara säkra på att alla får informationen på något sätt.

Generellt behövs fortfarande föräldraförstärkning i knatte och ungdomsgruppen, har du intresse av att hjälpa till som ledare så prata med ledarna på en träning.

//Anna Andersson

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Viktigt om träning och mailproblem

Ingen träning V44. Vi har problem med Anna Anderssons e-postkonto så att en stor del av mailen som Anna skickar går inte ut som de ska. Vi försöker hålla er uppdatera här via hemsidan istället. (Email som skickas till Annas epost-adress kommer fram).