Kategorier
Arrangemang

Kalvinknatet Trelleborg tackar!

Tack alla som kom och deltog, tack alla funktionärer, tack till TGD, tack MAI och Skånemejerier, tack Trelleborgs Allehanda, tack Swedbank och Fastighetsbyrån, tack till vaktmästarna på Söderslättshallen.

Fint väder och stor anslutning.

Kategorier
Arrangemang

Kalvinknatet utsålt

Vi har nu sålt alla 1300 tillgängliga platser för kalvinknatet i Trelleborg och det går inte längre att anmäla sig, inte heller på plats på lördagen. Om du inte är anmält redan så får vi hänvisa till någon av de andra andra orter som arrangerar kalvinknatet. Se kalvinknatet.se

Kategorier
Arrangemang

Kalvin nummerlappar

Nu har vi öppet på Södan för att hämta nummerlapp och tröja. Öppet fram till 19 idag torsdag 2.e. Nästa tillfälle är på lördag den 4.e.

Kategorier
Arrangemang Resultat

Svenskt Rekord Slägga M75!

Kenneth Jansson (-49), tävlande för IFK Helsingborg, satte i dag svenskt rekord i slägga klass M75 med 43.71m under vår klassiska kasttävling Palmkastet på Östervångsstadion i Trelleborg. Se videon nedan. Vi gratulerar Kenneth till rekordet! Se https://www.easyrecord.se/result?oSelgg för alla resultat .

Tack till Johan IFK Halmstad som filmade och vänligen tillhandahöll videon.

Kategorier
Arrangemang Resultat

Palmkastet med fint väder.

Som vanligt (!) hade vi fantastiskt väder på Palmkastet i år. Tack alla som var med och tack alla funktionärer. Resultaten hittar vi på https://www.easyrecord.se/result?oSelgg .
Kenneth Jansson IFK Helsingborg passade dessutom på att sätta svenskt rekord i Slägga M75. Se även Svenskt Rekord Slägga M75!

Duktiga tjejer på ett soligt Östervångsstadion

Julia Hansson vann F15 kula med 10.18
Alice Hultberg vann F19 kula med 11.08
Isabella Lopez blev 3.a F19 kula med 6.45

Kategorier
Arrangemang Medlemsinfo

Funktionärer till Kalvinknatet

Hej, Jag vill bara informera om att vi den 4 maj arrangerar Kalvinknatet i Trelleborg igen. Som vanligt behövs det gott om funktionärer den dagen. Vill du läsa lite mer om Kalvinknatet kan du göra det här: https://kalvinknatet.se/trelleborg/.

Det är till stor del genom de stora arrangemang vi har i form av Kalvinknatet, Trelleborgsloppet och Trelleborgsspelen som vi får in pengar till vår verksamhet. Det gör att vi kan hålla låga avgifter och det möjliggör också att vi kan skicka iväg barn och ungdomar till tävlingar och träningsläger.

Därför hoppas jag nu att så många som möjligt kan hjälpa till den 4 maj! Du kan anmäla dig genom att gå in och svara på frågorna i detta formulär https://forms.gle/aiCv8T3Cu3SpQoAW7

Hör av dig om du undrar över något eller har problem med att svara i formuläret!

MVH
Mats Sjölin, ordförande
IFK Trelleborg Friidrottsklubb
0705 20 85 57

Kategorier
Medlemsinfo

Årsmöte Priser och Middag

Idag 10 mars höll vi årsmöte i föreningen.

Protokoll från detta publiceras efter justering.

Bengtssons herrmodes Pris tilldelades Malvin Pai för hans prestationer och resultat under gångna året. Måns Karlsson och Emma Lundsgaard tilldelades Flitpriser för flitigt tränande och tävlande.

Marie Karlsson förärades Hederspris för   tack för sitt långa engagemang i klubben.

Efteråt bjöd klubben på middag på Södans sportbar.

Årsmöte i Atleten
Ordförande Mats Sjölin  överlämnar Bengtssons herrmodes Pris till Melvin Pai för dennes resultat under 2023.
Måns Karlsson fick Citykort för sin tränings- och tävlingsflit.
Marie Karlsson förärades Hederspris för mångårigt engagemang och insatser för klubben
Efteråt åt vi gemensam middag på Södans Sportsbar
Närmast bild Andrée Gentile, bredvid Marie längre bort Holmberg
Majvi, Martin, Kacke
Louise, Christer, Olof
Isabella, Måns, Valdemar
Kategorier
Medlemsinfo Träning

Inställd träning 17 januari

VIKTIGT!

Vi har tagit beslut att ställa in träningarna idag, 17 januari, på grund av vädret.

Kategorier
Arrangemang

Sylvesterloppet -23

Förstås så ska vi springa från Albäcksån till Dalköpingeån på nyårsafton enligt tradition. Vanliga sträckningen, samma priset, samma rutiner, samma blåbärssoppa -vi har lite över i grytan från förra året :). Samma sträckning … vi får kolla om tunneln under väg 9 är öppen… Biljetter köpes vid starten i Albäck, skriv mobilnummer på baksidan för utlottning av Citykort. Inga nummerlappar. Start 10.35. Mål vid bron över Dalköpinge-ån. Ej avstängda vägar; respektera trafikregler och iaktta försiktighet. Snabbast vinner :). Tack till Trelleborgs Allehanda och Citysamverkan.

Kategorier
Medlemsinfo Träning

Kö knattegruppen

Det är fortsatt kö till knattegruppen, vi har precis släppt på ett gäng. Vi hoppas kunna släppa på fler så snart det går. Vi är fortsatt i behov av föräldrar som hjälper till som ledare i gruppen vilket gör att vi inte kan släppa på fler än vad vi gör just nu.

Om du kan tänka sig att hjälpa till om ditt barn väljer att fortsätta så finns det möjlighet att gå före i kön och komma igång snabbare. Bara hör av dig i så fall.

Hör jag av mig så fort jag har några uppdateringar.


Anna Andersson