Kategorier
Arrangemang Uncategorized

Trelleborgsloppet -24

Dags att anmäla dig och börja träna, du har lite drygt 2 månader på dig att komma i toppform. Läs mer på trelleborgsloppet.se

Kategorier
Uncategorized

2023 års statistik uppladdad

Statistiken för 2023 års säsong som återfinns i verksamhetsberättelsen hittar du nu även som separat fil under Resultat

Kategorier
Uncategorized

Svenskt rekord!

På Veteran-SM som precis avslutades i Varberg satte vår egen Kristina Ponton svenskt rekord i K60 viktkastning med resultat 13.59! Kommer vi att uppmärksamma på årsmötet! Se mer på https://www.friidrott.se/

Kristina blev dessutom 3a i kulstötning.

Kristina har sedan tidigare svenskt rekord i höjd K50 med 1,48 och i K55 med 1,46 vilket också är nordiskt rekord.

Kategorier
Uncategorized

Möte om Trelleborgsloppet i kväll

Söderslättshallen Atleten (ingång från Östervångsstadion) tisdag 18:30. Fika utlovas!

Kategorier
Uncategorized

I dag börjar Friidrottsskolan!

Ni som är anmälda : idag måndag den 19.e är det äntligen dags för Friidrottsskola V25. Vi kommer hålla till på Östervångsstadions idrottsplats bakom Söderslättshallen och det är våra duktiga ungdomstränare som håller i det. Vi kommer att prova på de flesta grenarna och kombinera träning med lek. Dagarna kommer att bestå av två träningspass med lunch mitt på dagen och även en fikastund på förmiddagen och en på eftermiddagen. Start kl 0900, Slut kl 1500. Medtag egen lunch, någon frukt, vatten och kläder efter väder. Var gärna en kvart innan första dagen, vi samlas vid tidtagartornet för upprop och kontroll.

Kategorier
Uncategorized

Trelleborgsspelen Resultat

I strålande sol, svag vind och lagom temperatur avgjordes i dag Trelleborgsspelen. Se resultat på easyrecord.se. Stort tack till alla som deltog och alla funktionärer som hjälpte till.

Kategorier
Uncategorized

Trelleborgsspelen Tidsprogram

Vi har nu publicerat första versionen (230529) av tidsprogrammet. Tiderna syns också i startlistan direkt på easyrecord.se. Se mer info om Trelleborgsspelen

Kategorier
Uncategorized

Friidrottsskola V25, V32

Hög tid att anmäla till Friidrottsskolan

Kategorier
Uncategorized

Dags för Trelleborgsspelen!

Den 3 juni arrangerar vi Trelleborgsspelen och då behöver vi många funktionärer som hjälper till.

Många av sysslorna är okomplicerade men behöver flera personer.  Flera av uppgifterna passar även unga, och inte minst mor- och far-föräldrar som tycker det är kul att var med vid barnens aktiviter en lördag i början av juni.

Du behöver inte vara orolig för att få bli grenansvarig eller få en krånglig uppgift om du inte provat innan. Första gångerna blir det enkla sysslor och den grenansvarige kommer berätta för dig precis vad du ska göra.

Läs och anmäl dig på google-formuläret. För dig som  är intresserad av en särskild syssla kan du här läsa om de olika funktionerna och du kan välja denna och vi ska försöka ge dig möjlighet att göra just det.

Tveka inte att höra av Dig om Du har några frågor!

Mats Sjölin – ordförande IFK Trelleborg Friidrottsklubb
mats.sjolin@trelleborgfriidrott.com

Kategorier
Uncategorized

Välkomna till Palmkastet 29.e april!

Se PM här. Se anmälningslista och resultat på easyrecord.se