Snart dags för Trelleborgsloppet!

Den 26 augusti är det återigen dags för Trelleborgsloppet, ”ett lopp som sedan 1980 lockar motionärer, atleter och publik från när och fjärran”.

Trelleborgsloppet är ett härligt arrangemang som lockar många deltagare, som ger oss bra publicitet och som bidrar ekonomiskt till vår verksamhet. Men det är också ett arrangemang som kräver många funktionärer och en hel del planering. Och där kan vi kanske hjälpas åt efter bästa förmåga?

För att stämma av vad som gäller inför årets Trelleborgslopp kommer vi att ha ett planeringsmöte den 20 juni kl 18.30 – 20.00 i Atleten vid Östervångsstadion. Du är lika välkommen till det mötet vare sig du har varit med tidigare eller är helt ny i sammanhanget och kanske bara vill lyssna in.

För att locka ytterligare bjuder vi på fika!

Så, hjärtligt välkommen och glöm inte att även notera den 26 augusti i kalendern!

Hör av dig om du har några frågor!

Mats Sjölin

IFK Trelleborg Friidrottsklubb